30.04.2007. / 09:19

Autor: Nacionalova redakcija

ATENA

Anarhisti napali policijsku postaju

Balističari ispituju je li na policijsku postaju pucano iz oružja nedavno ukradenog straži ispred kuće predsjednika grčkog vrhovnog suda, za što su također osumnjičeni anarhisti

Policijska postaja u Ateni napadnuta je rano u ponedjeljak granatama i hicima iz automatskog oružja, u napadu je oštećeno nekoliko vozila, ali nitko nije ozlijeđen, izvijestile su vlasti.

Za napad se sumnjiči anarhističke skupine, koje su posljednjih tjedana izvele nekoliko napada na policiju. Balističari ispituju je li na policijsku postaju pucano iz oružja nedavno ukradenog straži ispred kuće predsjednika grčkog vrhovnog suda, za što su također osumnjičeni anarhisti.

Prošlog tjedna anarhisti su napali tri policijske postaje - dvije u Ateni i jednu jednu u gradu Tesaloniki, na sjeveru Grčke.

U napadima za koje se sumnjiče anarhisti nedavno su zapaljeni i automobili veleposlanstava Cipra i i Urugvaja, te 15 kamera za nadzor prometa, a napadnuto je i nekoliko banaka.

Ni u jednom napadu nije bilo ozlijeđenih.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika