07.05.2007. / 17:29

Autor: Martina Zeković

OLIVIERO TOSCANI NA VERN-U

Promocija šeste generacije VERN-ovih baccalaureusa

Specijalni gost manifestacije bio je autor najpoznatijih Benettonovih reklamnih kampanja i osnivač centra za moderne komunikacije La Sterpaia Oliviero Toscani. On će u sklopu seminara "40 godina fotografije i tržišnih komunikacija", održati predavanje 8. svibnja u hotelu Antunović u Zagrebu

Veleučilište VERN održalo je u ponedjeljak, 7. svibnja, svečanu promociju šeste generacije baccalaureusa prvostupnika ekonomije poduzetništva. U Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, svoje svjedodžbe primilo je 186 VERN-ovih baccalaureusa. Svečanosti su prisustvovali prof. dr. Izet Aganović, posebni savjetnik Predsjednika RH za znanost i obrazovanje; Damir Polančec, potpredsjednik Vlade RH za gospodarstvo, te Vincent Degert, šef Delegacije Europske komisije u RH. Specijalni gost manifestacije bio je autor najpoznatijih Benettonovih reklamnih kampanja i osnivač centra za moderne komunikacije La Sterpaia Oliviero Toscani. On će u sklopu seminara "40 godina fotografije i tržišnih komunikacija", održati predavanje 8. svibnja u hotelu Antunović u Zagrebu.

Putem videolinka, svoje su kolege pozdravili istaknuti VERN-ovi baccalaureusi koji su danas na menadžerskim pozicijama u renomiranim tvrtkama: Kristijan Pakšec, izvršni direktor internetskog portala MojPosao.net; Alen Kišić, direktor korporativnih komunikacija METRO Cash&Carry za jugoistočnu Europu; te Željko Krizmanić, voditelj prodaje i odnosa s javnošću časopisa Lider.

VERN-ovi baccalaureusi tradicionalno daruju osobna računala hrvatskim otočkim osnovnim i srednjim školama, a ove godine izbor je pao na Srednju školu na otoku Visu čijim su učenicima baccalaureusi poklonili 10 osobnih računala.

Vezane vijesti

Katalinić: Hrvatskoj treba boksačka liga

Katalinić: Hrvatskoj treba boksačka liga

Borna Katalinić deveterostruki je prvak države u amaterskom boksu. Osim što je osvajao međunarodne turnire, bio je treći na Prvenstvu Europske unije… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika