07.05.2007. / 18:21

Autor: Marijana Zrinjski

ZAGREB

TriGranit i Ingra o pregovorima za Arenu Zagreb

Iz konzorcija TriGranita i Ingre priopćili su kako su na sastanku s radnom skupinom Grada Zagreba u ponedjeljak nastavili usuglašavati uvjete prijedloga ugovora za gradnju Arene Zagreb. U priopćenju navode da je konzorcij radnoj skupini predao izmijenjeni prijedlog ugovora za realizaciju Arene Zagreb, u kojemu TriGranit i Ingra dodatno pojašnjavaju sve detalje iz obvezujuće ponude, koju su Grad Zagreb i Vlada prihvatili 24. travnja 2007. Konzorcij TriGranit- Ingra u priopćenju također izražava nadu u pozitivan ishod pregovora i uspješnu realizaciju Arene Zagreb.

Pregovarački timovi konzorcija i Grada Zagreba prvi su se put sastali u petak, 4. svibnja, nakon što je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić izrazio nezadovoljstvo prijedlogom ugovora koji su, nakon obvezujuće ponude, Zagrebu prošloga tjedna uputili Ingra i TriGranit, te je rekao kako "ne pristaje na ucjene i dodatne obveze". Gradonačelnik Bandić tada je poručio konzorciju da im Grad daje tjedan dana za reviziju ugovora ili će u protivnom potražiti drugo rješenje.

Vezane vijesti

'Bandić ne poštuje zakon'

'Bandić ne poštuje zakon'

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Davor Bernardić optužio je danas zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića da krši zakon jer je odobrio,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika