30.06.2003. / 00:00

Autor: Tanja Simić

KRIMINAL

PUCNJAVA NA KNEŽIJI POSLJEDICA OBITELJSKE RAZMIRICE

PUCNJAVA NA KNEŽIJI POSLJEDICA OBITELJSKE RAZMIRICE

Iza vatrenog obračuna na zagrebačkoj Knežiji ne stoji mafijaški obračun, već obiteljske razmirice braće Dragić, piše u ponedjeljak Večernji list. Naime, braća Damir Dragić Zubo i Dragutin Dragić Indos u nedjelju su se prijavili policiji, nakon čega su obojica došli na obavijesni razgovor u središte kriminalističke policije u Heinzlovoj. Ispostavilo se da je riječ bila o međusobnoj pucnjavi, u kojoj je Dragutin Dragić Indos pucao na svog brata Damira Dragića Zubu, na što je Zubo odvratio vatru. Razlog pucnjave za sada nije poznat, a braća su se odlučila braniti šutnjom. Ustanovljeno je da je “opel vectra” za kojom je policija tragala i našla je u subotu na širem području Zagreba vlasništvo Damira Dragića, dok je bijeli “golf” za kojim se također tragalo vlasništvo njegovog brata. Daljnjom kriminalističkom obradom trebali bi se pronaći odgovori na mnoga pitanja, od motiva pucnjave do identifikacije treće osobe koja je u njoj sudjelovala.
Damir Dragić Zubo je zbog više kaznenih djela otprije poznat policiji. Trebao je biti svjedokom na suđenju “zločinačkoj organizaciji”, no prije nego što je uopće sjeo na klupu za svjedoke, pretučen je. Govorilo se da je batine naručio Vjeko Sliško, jer je Dragić navodno trebao svjedočiti u korist “dečki s Knežije”. Bio je osumnjičen i za ubojstvo sredinom devedesetih.

Vezane vijesti

Anarhisti pucali na direktora Ansaldo Nucleare?

Anarhisti pucali na direktora Ansaldo Nucleare?

Direktor talijanske nuklearnoenergetske tvrtke Ansaldo Nucleare, podružnice talijanskog industrijskog diva Finmeccanice, ranjen je u ponedjeljak… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika