10.05.2007. / 15:21

Autor: Melisa Skender

Extra zona

Johnny Depp zaprosio Vanessu Paradis

Nakon što već devet godina žive zajedno a imaju i dvoje djece, Johnny Depp i Vanessa Paradis odlučili su obaviti i tu formalnost te se vjenčati. Razlog ovakve odluke, kako se navodi u Daily Mailu, bolest je njihove sedmogodišnje kćeri Lily-Rose uz čiju su postelju bdijeli devet dana koliko ih je provela na lječenju u londonskoj bolnici.

"Ono što nas je izvuklo kroz to teško razdoblje nije bila ni Vanessina ni moja snaga, već snaga naše djevojčice koja ima tu nevjerojatnu sposobnost da nas utješi i uvjeri kako će sve biti u redu iako se sama uopće nije osjećala dobro", rekao je Johnny Depp u ekskluzivnom intervjuu za Mirror, u kojem je prvi put progovorio i o svojem obiteljskom životu o čemu je do sad izbjegavao govoriti za medije.

"To nas je podsjetilo koliko smo zapravo sretni što dišemo, hodamo, pričamo, mislimo i okruženi smo ljudima koje volimo", rekao je Depp Mirroru. Vjenčanje nije spominjao ali u francuskom selu Plan de la Tour pripreme za svečanu ceremoniju koja će se ovoga ljeta održati u povijesnoj seoskoj crkvi u punom su jeku. Lily-Rose u međuvremenu se oporavila od zatajenja bubrega uzrokovanog, pretpostavalja se, e.coli infekcijom te će uz svojega dvije godine mlađeg brata Jacka prisustvovati vjenčanju roditelja.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika