18.05.2007. / 17:51

Autor: Marijana Zrinjski

KONCERT

Koncert Zucchera umjesto u Zagrebu održat će se u Zadru

Umjesto na zagrebačkoj Šalati, koncert talijanskog glazbenika Zucchera održat će se 5. lipnja na zadarskom Forumu, gdje će biti besplatan za sve posjetitelje, a prema riječima djelatnika koncertne agencije "Lupa promotion", troškove koncerta i honorar za Zucchera, trebali bi osigurati sponzori.

Predstavnici Grada Zadra i Turističke zajednice Zadra te organizatori najavili su da se na koncertu u Zadru očekuje više od deset tisuća posjetitelja.

Grad Zadar je grad prijatelj talijanskog grada Reggio Emilia odakle je Zucchero porijeklom, što je jedan od glavnih razloga zašto je upravo on odabran za glazbenika s kojim će se otvoriti ovogodišnja turistička sezona.
Predstavnici zadarske Turističke zajednice najavili su daljnju suradnju s tvrtkom "Lupa promotion", koja bi trebala rezultirati češćim dolaskom stranih zvijezda u taj grad, ne samo u ljetnim već i u zimskim mjesecima, posebice nakon otvaranja nove dvorane u Zadru.

S obzirom da se koncert u Zagrebu premješta u Zadar, svi oni koji su kupili ulaznice za zagrebački koncert dobit će povrat novca tamo gdje su ih kupili. Uz najveće hitove iz svoje dugogodišnje karijere, Zucchero će na zadarskom koncertu izvoditi pjesme s albuma "Fly" iz 2006. koji promovira na velikoj europskoj turneji.

Vezane vijesti

Metalfest Hrvatska 2012 - jeftinije ulaznice do 01. 06.

Metalfest Hrvatska 2012 - jeftinije ulaznice do 01. 06.

Samo su četiri dana ostala do početka Metalfesta Hrvatska 2012, festivala koji će po mnogo čemu biti poseban. Uz to što je prvi, povijesni Open air… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika