22.05.2007. / 15:16

Autor: Melisa Skender

Extra zona

Ivana Vrdoljak Vanna: Nisam hladna, obitelji i publici potpuno se predajem

Pjevačica Ivana Vrdoljak Vanna, poznata po divnom glasu i pomalo samozatajnom ponašanju, daleko od skandala, u razgovoru sa Extrinom novinarkom Jelenom Badovinac pokazala se kao iznimno topla osoba koja nerado govori o svojem obiteljskom, privatnom životu

Pedantna horoskopska djevica došla je na dogovoreni intervju točno na minutu, a iz pristojnosti je ipak pitala je li zakasnila. Nije zaboravila naglasiti kako se posebno potrudila našminkati se, što inače ne radi svakog dana. Svjesna je, priznaje, da je imidž u javnosti važan, no robovanje trendovima za nju je nepojmljivo. Jedini joj je cilj zadržati staru i osvojiti novu publiku te pri tome ostati dobra majka devetogodišnjem sinu Luki i šestogodišnjoj kćerki Jani. Kao najvažniju osobu u svom životu ističe supruga, producenta i redatelja Andriju Vrdoljaka, no o svojoj obitelji vrlo malo govori. Ali zato o svom novom albumu itekako rado razgovara.

EXTRA: Po čemu se album "Ledeno doba" razlikuje od prethodna četiri samostalna albuma koja ste izdali?

- Novi album je izvrstan! To je stav svih koji su ga čuli. Napravili smo i dva dueta, jedan s Akijem Rahimovskim "Stranica dnevnika" i Oliverom Dragojevićem s kojim pjevam jednu vrlo neobičnu pjesmu.

EXTRA: Zašto ste toliko zatvoreni i uvijek izbjegavate pitanja iz privatnog života? Čovjek bi pomislio da nešto skrivate.
- Ne skrivam ništa, nego ne znam kako bi ta tema pomogla da bolje promoviram svoj novi album.
EXTRA: Jeste li uvijek tako odrješiti? Kako osoba s takvim stavovima prolazi kroz život?
- Pa, do sada posve zadovoljavajuće. Ponekad je, priznajem, teško uvijek držati se vlastitih načela u svemu, kompromis je nužan, no u nekim stvarima ipak treba ostati dosljedan.
EXTRA: Neka bude kompromis pitanje o vašoj djeci. Koliko ste prema njima "tvrdi"?
- I Jana i Luka su vrlo otvoreni i nesputani i čini mi se da je to zapravo posljedica nekog nestrogog odgoja. Nastojim uspostaviti red i disciplinu, ali nekako mi se po njima čini da baš ne uspijevam. Ne radim to iz vlastitog hira već za njihovo dobro. Ne smatram da su razmažena djeca najbolje što ti se može dogoditi jer sve im dopustiti je zapravo na neki način medvjeđa usluga. Jednoga dana to za njih ne bi bilo dobro, ma koliko meni u tom trenutku bilo teško nešto zabraniti. Jako sam zahvalna što imam zdravu, lijepu i pametnu djecu. Ne znam koliko ću uspjeti utjecati na njih cijelog života, ali potrudit ću se da dam sve od sebe kako bi krenuli pravim putem. Odgoj nije lak i treba puno truda i strpljenja.

EXTRA: U javnosti ste, na neki način, zvijezda. Koliko ste glamurozni u privatnom životu?

- Bilo bi uvredljivo da ja kao Vanna tjeram nešto što ne postoji. A i obitelj mi je takva da doma ne glumim Vannu sa scene jer to mi sigurno ne bi prošlo. Ni dok sam bila dijete moja ideja nije bila da postanem popularna i nosim lijepe haljine. Moj cilj je prvenstveno bio da se dočepam mikrofona i urlam na sav glas, dakle da se bavim onim što toliko volim.

EXTRA: Mnogi vas doživljavaju kao hladnu i distanciranu osobu.
- Teoriju o tome da sam hladna slušam već 15 godina. To uopće nije istina. Prije sam se jako nervirala zbog toga, čak sam demantirala to po novinama, no nakon nekog vremena sam prestala. Ja ogolim dušu pred publikom tako da sigurno nisam hladna, a to što sam odmjerena dio je mog karaktera, vjerojatno i horoskopske djevice. Nisam od onih ljudi koji nakon jedne kave pronađu najbolje prijatelje. Dugo gradim odnose i ne izlažem u prvom razgovoru s nekom osobom cijeli svoj život. To je jednostavno moj način ophođenja.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika