04.06.2007. / 16:47

Autor: Martina Zeković

VIDEO

Video sa snimanja navodne ministrove ljubavnice

Članak o Hani Tabaković u 24 sataČlanak o Hani Tabaković u 24 sataNakon što je u prošlotjednom izdanju Nacionala negirala navodnu ljubavnu vezu s Ivicom Kirinom, mlada OTV-ova novinarka Hana Tabaković našla se pod medijskom kritikom. Naročito oštra je bila novinarka 24 sata koja ju je optužila da je prevarom došla do medijskog prostora.

Danas se na ove optužbe priopćenjem osvrnula Hana Tabaković. ” S obzirom da je simpatična i dušebrižna Snježana odlučila svoj tekst završiti rečenicom: da mi ustupa toliko dragocjen medijski prostor, mislim da je korektno da joj ga vratim te da cijenjeno čitateljstvo Nacionala vidi o kojoj je simpatičnoj novinarki riječ. Što se tiče rečenice da je gnjusna laž da 24 sata nikad nije imao prilike objaviti nikakav tekst, nadam se da neću morati plasirati onaj koji je stigao na moj mail iz iste redakcije. Uistinu hvala kolegici koja se toliko zabrinula za ministra da od silne brige nije bila u stanju sročiti svoj tekst već je simpatično prenijela Nacionalov. I za kraj, Snježana jedva čekam još jednu PUZ-ovu i MUP-ovu zabavu gdje ćeš opet, kako samo ti znaš poskočiti na stol ne bi li skrenula pozornost na sebe. Koliko me sjećanje služi ,zadnji put si samog ministra popela na stol. Stoga, Snježana velika pusa i mali savjet: drugi put bar neka malo bolja garderoba!”, stoji u priopćenju Hane Tabaković.

Nove fotografije i video Hane Tabaković možete pogledati ispod, a fotografije sa prošlog snimanja ovdje.

Fotogalerija

  • Članak o Hani Tabaković u 24 sata

Vezane vijesti

Foto, Video: Rusko savršenstvo Ester Korotkova

Foto, Video: Rusko savršenstvo Ester Korotkova

Ruska manekenka Ester Evans pozirala je u donjem rublju tvrtke Incanto. Pravo ime joj je Ester Korotkova, članica je modnih agencija Avant Models i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika