05.06.2007. / 19:50

Autor: Martina Zeković

NOGOMETNA UTAKMICA

Navijači Partizana i Crvene zvezde demantirali organizirani dolazak

Hrvatski mediji objavljivali su da će navijači klubova Partizana i Crvene zvezde organizirano doći u Zagreb kako bi navijali za reprezentaciju Rusije na utakmici protiv Hrvatske koja će se danas održati. Predstavnici navijača tih srpskih klubova danas su demantirali takve navode hrvatskih medija. "Ne isključujemo mogućnost da se netko pojedinačno pojavi u Zagrebu, ali neće biti nikakvog organiziranog odlaska u Hrvatsku," rekao je jedan od vođa navijača Partizana Predrag Simić. On smatra kako bi odlazak srpskih navijača u Maksimir bila suluda ideja jer bi u tom slučaju bili "legitimna meta hrvatskih navijača".

Zagrebačka policija je prije današnje utakmice objavila kako se na utakmici "Vatrenih" i "Zbornaje" očekuje 4.000 ruskih navijača kojima bi se mogli priključiti i navijači beogradskog Partizana i Crvene Zvezde, "Grobari" i "Delije".

Utakmicu će osiguravati oko 700 policajaca, 650 zaštitara i 120 redara. Policija će na cestama, kojima će putovati navijači, postaviti nadzorne točke te prema sigurnosnim procjenama organizirati pratnju, a ruski će navijači na granici morati proći, kako kažu u MUP-u, temeljit granični nadzor.

Vezane vijesti

Sukobi u Beogradu 'rasistički motivirani'

Sukobi u Beogradu 'rasistički motivirani'

Dvanaest beogradskih policajaca ozlijeđeno je u nedjelju u sukobima s prosvjednicima iz beogradskog prigradskog naselja Resnika, koji se već drugi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika