06.06.2007. / 18:40

Autor: Martina Zeković

HRVATSKA ULICA SLAVNIH

Ivano Balić i Bernard Vukas dobili svoju zvijezdu

Ivano Balić kraj svoje zvijezde u Hrvatskoj ulici slavnih u OpatijiIvano Balić kraj svoje zvijezde u Hrvatskoj ulici slavnih u Opatiji Svoje zvijezde u Hrvatskoj ulici slavnih ove su godine u kategoriji sporta dobili Ivano Balić i Bernard Vukas. Svake godine projekt "Hrvatska ulica slavnih" nominira osobe koje su svojim djelovanjem na području sportskog, znanstvenog te kulturnog i umjetničkog rada doprinijele promociji Hrvatske u svijetu. Za nominirane osobe glasaju čitatelji medijskih pokrovitelja, a po jedna živuća i umrla osoba postaje laureat i dobitnik svoje zvijezde u Hrvatskoj ulici slavnih u Opatiji.

Ove godine prve su na redu bile nominacije u kategoriji Sport, a nominirani su bili: Davor Šuker, Dragutin Šurbek, Đurđica Bjedov, Ivano Balić i Mate Parlov. Obzirom da se laureat dodjeljuje jednoj živućoj i jednoj umrloj osobi, posthumno su nominirani: Antun Stipančić, Bernard Vukas, Branko Zebec, Josip Palada i Žarko Dolinar.

Projekt je 2005. pokrenula agencija za odnose s javnošću "Apriori komunikacije", a prepoznali su ga Grad Opatija, koji je pokrovitelj projekta, te medijski pokrovitelji Extra, Nacional, News magazin, Včernji list, 24sata, www.net.hr. Vrijednost projekta prepoznali su i Liburnia Riviera Hoteli i tvrtka Moto 01.

Svoju zvijezdu u Hrvatskoj ulici slavnih u Opatiji već imaju: Dragutin Tadijanović, Miroslav Krleža, Miroslav Radman, Nikola Tesla, Janica Kostelić, Krešimir Ćosić, Oliver Dragojević, Dražen Petrović, Rade Šerbedžija, Fabijan Šovagović, Goran Ivanišević, Matija Ljubek, Ivan Đikić, Ruđer Bošković, Boris Dvornik i Ivo Robić.

Fotogalerija

  • Ivano Balić kraj svoje zvijezde u Hrvatskoj ulici slavnih u Opatiji
  • Ivano Balić s Extrinom novinarkom Elom Radić
  • Danijel Koletić iz 'Apriori komunikacija' s Ivanom Balićem

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika