08.06.2007. / 12:27

Autor: Melisa Skender

Extra zona

Homofobičan glumac otpušten iz TV serije 'Uvod u anatomiju'

Isaiah Washington dobio je otkaz jer je svojega kolegu na setu serije «Uvod u anatomiju» nazvao pederom. Četvrta sezona snimat će se tako bez lika doktora Prestona Burkea, a čitav je skandal izbio još krajem lanjske godine kad je T.R. Knight koji u seriji glumi stažistu Georgea O'Malleya na setu bio napadnut i izvrijeđan od strane Isaiaha Washingtona ali i Patricka Dempseya, u liku neodoljivog kirurga Dereka Shepherda.

Ipak, Dempsey je izbjegao nazvati svojeg kolegu 'pederom', dok je Isaiah Washington nakon tog, prvog okršaja, homofobičan ispad imao i na dodjeli televizijske nagrade Golden Globe ranije ove godine. Na konferenciji za tisak organiziranoj odmah nakon tog incidenta, Isaiah Washington u svoju je obranu izjavio tek da kolegu T.R. Knighta nikada nije nazvao pederom, a što je valjda za svaku pohvalu?!

Kako će dalje napredovati televizijska karijera glumca Isaiaha Washingtona teško je reći, no sad je svakako obilježen kao ne baš poželjan suradnik na svakom setu u ekipi kojega je makar i jedan homoseksualac. A to ne zvuči baš perspektivno.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika