13.06.2007. / 13:30

Autor: Martina Zeković

HRVATSKI SABOR

Kirin odbacio Stazićev zahtjev da podnese ostavku

Nakon što je SDP-ovac Nenad Stazić zatražio od ministra unutarnjih poslova Ivice Kirina da zbog svojih izjava o "praćenju servera" podnese ostavku, Kirin je danas odbacio takav zahtjev.

"Ne zanima me vaša kaznena odgovornost jer znam da se policija bavi prikrivanjem, a ne otkrivanjem kaznenih djela kad su u pitanju ministri", rekao je Stazić Kirinu i dodao da ga "zanima isključivo ministrova politička odgovornost".

Stazić je tijekom saborskog aktualnog prijepodneva kazao da je Kirinova izjava nanijela štetu svim korisnicima Interneta i ugledu Hrvatske, te upitao ministra kada će podnijeti ostavku.

Kirin ponovno negirao takve svoje izjave i odgovorio Staziću da nije ovlašten govoriti u ime internetske javnosti te ga optužio da mu nije stalo do istine i digniteta Sabora.

Kirin je ponovio da nitko u policiji nije istraživao izvor materijala s YouTubea, te da takvu istragu ne može naložiti ministar, nego ovlaštena osoba u policiji, na temelju sudskog ovlaštenja.

SDP-ovi zastupnici danas su došli u Sabor obučeni u majice s natpisom "Jubito".

Vezane vijesti

Pianigiani dao ostavku

Pianigiani dao ostavku

Simone Pianigiani dao je ostavku na dužnosti trenera Montepaschija, s kojim je u šest sezona provedenih u klubu osvojio jednako toliko naslova… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika