20.06.2007. / 09:54

Autor: Nina Tomljanović

VIDEO: Uplakana Vlatka Pokos

U sinoćnjoj emisiji ''Tema dana'', gost Hloverke Novak Srzić bila je Vlatka Pokos, čiji je nedavni, brutalni razlaz sa suprugom Josipom Radeljakom izazvao poveću pozornost hrvatske javnosti. Ovo je bio njezin prvi intervju otkako se dogodila cijela priča oko nje i bivšeg supruga Radeljaka.

''Na ulicu sam izbačena bez dokumenata, odjeće i novca. Još uvijek nemam niti svoju putovnicu'', kazala je Vlatka Pokos, dodavši kako nikad nije mislila da joj se takva situacija može dogoditi. Kad ju je Hloverka pitala za malenu Lanu, Vlatka je zastala i umalo zaplakala, a zatim je rekla kako je to tema o kojoj joj je teško govoriti.'' Nisam Lanina biološka majka iako me ona na jednom psihološkom testiranju tako nazvala. Lana je imala 16 mjeseci kada smo ušli u brak Htjela sam joj dati sve najbolje, ljubav. Ponosna sam jer sam odgojila pametnu i pristojnu curicu. Osjećam kao da sam izgubila vlastito dijete'', kazala je Vlatka, zaključivši kako su njezini osjećaji prema Lani izuzetno jaki.

Vezane vijesti

Video: Deset najgledanijih videa na YouTubeu

Video: Deset najgledanijih videa na YouTubeu

YouTube je izdao listu Top 10 najjgledanijih video uradaka na kojoj prvo mjesto drži Rebecca Black i njezin video spot za pjesmu 'Friday'. Razne… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika