23.06.2007. / 12:08

Autor: Marijana Zrinjski

PROSVIJETLJENA BOGATAŠICA

Paris Hilton shvatila da je mediji ismijavaju

Razmažena bogatašica Paris Hilton koja se trenutačno nalazi u zatvoru u Los Angelesu zbog vožnje u pijanom stanju kazala je da je shvatila kako je mediji cijelo vrijeme ismijavaju. «Shvatila sam da su se mediji hranili mojom slavom kako bi mi se rugali», kazala je Paris Hilton u zatvorskom telefonskom intervjuu za E! News.

Najavila je da će od drugog tjedna kada iziđe na slobodu, koristiti slavu u pozitivne svrhe. «Naučila sam biti zahvalna na svemu, čak i na tome što imam gdje spavati i što jesti. Prije sam mnoge stvari uzimala zdravo za gotovo. Kad iziđem iz zatvora svoju slavu želim koristi samo na pozitivan način», rekla je Paris Hilton koja je osim po novcu poznata po pijančevanjima, tulumarenjima i privatnim porno video uracima u kojima ima glavnu ulogu. Koliki je tada bio njezin dodir sa stvarnošću najbolje pokazuje njena izjava da je radoholičarka.

Vezane vijesti

Alcatraz obilježio 50 godina od slavnog bijega

Alcatraz obilježio 50 godina od slavnog bijega

Uprava Alcatraza, nekad zloglaznog zatvora, a danas turističke atrakcije pokraj San Francisca, obilježila je 50. godišnjicu slavnog i jednog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika