26.06.2007. / 20:40

 

Extra zona

Vlatkina nevjera je pravi razlog razvodu braka

Nevjera Vlatke Pokos, a ne zlostavljanje Lane Radeljak, pravi je uzrok raspada braka pjevačice Vlatke Pokos I Josipa Radeljaka, otkriva Extrina novinarka Ružica Đukić

Naime, Vlatka Pokos održavala je romantičnu vezu sa stanovitim talijajanom Fabriziom od kraja prošle godine.
Fabrizio, koji stanuje u Rimu, u ranim je četrdesetim godinama života. U vrijeme kada se viđao s Vlatkom Pokos radio je kao jedan od glavnih menadžera modne marke Fendi u Italiji.

Extra je od samih početaka afere među poznatim supruzima ispitivala istinitost kuloarskih priča o trećoj osobi. Saznali smo tako da je Vlatka Pokos detalje o svojoj vezi s Fabriziom povjerila bliskoj prijateljici, liječnici u KBC-u Zagreb Niki Kalođeri.
Nika Kalođera kći je pjevačice Ljupke Dimitrovske i skladatelja Nikice Kalođere. Josip Radeljak saznao je kako Nika Kalođera zna za nevjeru njegove supruge Vlatke te ju je ucijenio. Naime, osoba s kojom je Nika Kalođera u to vrijeme održavala vezu bliski je Dikanov prijatelj i visokopozicionirana osoba u hrvatskom javnom životu. Budući da je oženjen i da je s Nikom Kalođerom održavao tajnu vezu, Dikan ju je ucijenio: ili će sve izići u javnost ili će mu ona ustupiti sporne poruke. Bez ikakve mogućnosti rješavanja te situacije, Nika Kalođera morala je popustiti. Izvori bliski Josipu Radeljaku tvrde kako ju je čak natjerao da kod javnog bilježnika ovjeri izjavu da su poruke Vlatke Pokos, koje joj je slala, autentične.
Kada smo prošlog tjedna kontaktirali s Nikom Kalođerom, bila je vrlo susretljiva. Pristala je da se nakon obavljene vizite nađe s nama. Ipak, u dogovoreno se vrijeme nije javila.

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju

Vezane vijesti

Snježana Mehun: 'Naplatiti ću Vlatki njene laži'

Snježana Mehun: 'Naplatiti ću Vlatki njene laži'

Snježana Mehun ovih dana se na sudu žestoko raspravlja sa svojom bivšom prijateljicom, voditeljicom i pjevačicom Vlatkom Pokos koja ju je, prema… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika