02.07.2007. / 10:33

Autor: Marijana Zrinjski

BAD BLUE BOYSI

Naši navijači možda neće na Europsko prvenstvo 2008.

Predsjednik HNS-a Vlatko Marković komentirajući jučerašnje nerede koje su dinamovi navijači Bad Blue Boysi stvorili u austrijskom gradiću Kapfenbergu, kazao je da je lako moguće da Austrijanci našim navijačima zabrane ulaz u zemlju za vrijeme Europskog prvenstva iduće godine.

Austrijanci su, kazao je Marković, vrlo rigorozni i kao domaćinima Europskog prvenstva jako stalo im je do sigurnosti.

«Ovi huligani su sramota za Hrvatsku!», kazao je predsjednik Dinama Mirko Barišić dodajući da se klub ne može ograditi od nereda jer u organizaciji nemaju represivne organe i nikome ne mogu zabraniti dolazak na utakmice. «Ne možemo se ograditi, ali osuđujemo takve događaje». Procijenjuje se da šteta koju su BBB- i napravili u austrijskom gradići iznosi oko 20 tisuća eura.

U Austiji se, kazao je Barišić, trenutačno na pripremama za prvenstvo nalaze 72 kuba iz cijele Europe, jedino je klub iz Hrvatske obilježen kao nepoželjan, a sve pripremne utakmice zagrebačkih plavih ondje su otkazane.

Vezane vijesti

Bez bitnih promjena u grčkim rezovima

Bez bitnih promjena u grčkim rezovima

Čelnik euroskupine Jean-Claude Juncker je u razgovoru u utorak na austrijskom državnom radiju O1 rekao da neće biti dubinskih promjena u programu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika