30.07.2007. / 11:00

Autor: Melisa Skender

Extra zona

Vikend pred oltarom

Usher otkazao vjenčanje, Steve Martin oženio se potajno, a Eddie Murphy zaprosio novu djevojku

Umjesto Ushera, koji je zbog još uvijek nepoznatih razloga odlučio otkazati svoje vjenčanje s Tamekom Foster, ove se subote oženio Steve Martin, a Eddie Murphy zaprosio je Tracey Edmonds, djevojku s kojom se viđa od kako je prekinuo sa Spice girl Melanie Brown. Prijatelji tvrde kako Murphyjevo vjenčanje neće biti svetkovina za paparazze već intimno i po svemu sudeći održano u tajnosti baš kao i vjenčanje Steve Martina i novinarke Anne Stringfield s kojom je u vezi tri godine.

Prema navodima People magazina, vjenčanje 61-godišnjeg američkog komičara kojemu je ovo drugi brak i 26 godina mlađe novinarke The New Yorkera održano je u kući Steve Martina u Los Angelesu, a 75 uzvanika koji su pozvani pod izlikom da Martin priređuje kućnu zabavu, nemalo su se iznenadili kad su shvatili da su zapravo na svatovima.

Da zapravo neće ići u svatove, uzvanici hip-hopera Ushera shvatili su tek par sati prije no što su se trebali pojaviti na zabavi. Razlozi zbog kojih je Usher otkazao vjenčanje s Tamekom Foster ostali su tajna. Nagađa se, međutim, kako je presudnu ulogu odigrala njegova majka Jonetta Patton koja nije niti pozvana na vjenčanje.

Prema izvorima na koje se poziva People magazin, par je odlučio vjenčati se nakon što je devet godina starija Usherova stilistica s kojom je u vezi godinu i pol dana ostala trudna. Usherova majka kojoj je on u svibnju dao otkaz kao svom menadžeru, od početka je bila protiv veze s Tamekom kojoj bi ovo bio drugi brak. Iz prvoga braka s Ryanom Gloverom, suosnivačem producentske kuće Noontime Music, ima troje djece. Nije jasno hoće li par ostati zaručen i jesu li uopće još uvijek zajedno, no 28-godišnji Usher u svakom se slučaju priprema uskoro postati ocem. Za razliku od Eddyja Murphija, mlada je R&B zvijezda bez premišljanja odlučila priznati dijete.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika