13.08.2007. / 14:10

 

Extra zona

Antea Kodžoman: "Prava istina o mojim ljubavima"

Manekenku Anteu Kodžoman u posljednje vrijeme povezivali su s Ivanom Todorićem i Novicom Petračem; ona je u medijima već demantirala te napise, a za Extru otkriva kakvi je muškarci privlače

Nekoliko kilometara od Rogoznice, ispred obiteljske kuće dočekala nas je 25-godišnja manekenka i hostesa emisije "Tv Bingo Show", Antea Kodžoman odjevena u Cavallijevu negliže-haljinicu s uzorkom leoparda. Upravo se o njoj zadnjih dana piše kako je u navodnoj vezi sa sinom Ivice Todorića i bivšim dečkom pjevačice Lane Jurčević, Ivanom Todorićem. Zbog svih tih napisa odlučila je poslati demanti novinskim kućama jer, kako kaže, te neistine narušile su joj ugled i čast.
EXTRA: Zbog čega ste poslali demanti? Što se zapravo dogodilo?
- Ne znam. Jedno sam jutro otvorila novine i neugodno se iznenadila. Prvo se pisalo da sam u vezi s Ivanom Todorićem a potom i Novicom Petračem, a ja više nisam sigurna na koga zapravo ciljaju. Bilo bi mi drago da je mene netko pitao u vezi s tim. Ovo mi je sada prilika da objasnim kako nisam u vezi s niti jednim od njih.
EXTRA: Ipak, o vašoj navodnoj vezi s Ivanom Todorićem govorilo se puno prije negoli je to dospjelo u novine.
- Ivan mi je prijatelj cijeli život. Ne znam zašto se mene povezalo s njime i možda sam trebala odmah reagirati, no mislila sam da ako pustim sve to da će proći i da će ljudi shvatiti kako to nije istina. Jednostavno sam htjela da se sve stiša i da se moje ime ne povlači po medijima. Čini se kako ne mogu nikoga pozdraviti ili se zadržati s nekim u razgovoru, a da ne krenu priče. S Ivanom je otišlo toliko daleko da sam nedavno i na televiziji vidjela prilog u kojima su navodni izvori bliski meni i njemu potvrdili kako smo nedavno na Hvaru odsjeli zajedno u hotelu. Da to nije istina, može se provjeriti i u samom hotelu jer sam ja, zajedno sa svojih osam prijateljica, odsjela u kući koju smo iznajmile.
Više u novom broju Extre...

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika