16.08.2007. / 08:51

Autor: Martina Čizmić

CRNA KRONIKA

U manje od 24 sata osam poginulih na cestama

Ministra Kirina je na oštrije kazne zasigurno potaklo nekoliko teških nesreća koje su se dogodile u proteklih 24 sata kada je poginulo osam osoba.

Dvije mlađe osobe poginule su kasno sinoć u teškoj prometnoj nesreći u Puli. Motociklist je izgubio nadzor nad upravljačem i sletio s kolnika. Od ozlijeda su vozač i suvozač preminuli na mjestu događaja.

U nesreći koja se dogodila rano jutros na Jadranskoj magistrali kod Žaborića, poginula su dva mladića iz Dubrave kod Šibenika. Vozač je zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor na vozilom, udario u zid uz cestu i prevrnuo se. On je sa teškim ozlijedama prevezen u bolnicu u Šibenik, dok su suputnici preminuli od ozlijeda.

Noćas je poginuo i vozač čiji je automobil sletio u provaliju i izgorio na cesti između Delnica i Broda na Kupi.

U vukovarskom naselju Mitnica motociklist je usmrtio pješakinju, a on je sa teškim ozlijedama završio u bolnici.

U slijetanju automobila njemačkih registarskih oznaka kod Starog Petrovog Sela poginuo je turski državljanin, a njegov suputnik zadobio je teške i po život opasne ozlijede.

U tunelu Konjsko smrtno je stradao vozač. Njemu je u tunelu na osobnom automobilu pukla guma. Vozač se zaustavio i izašao iz automobila. U međuvremenu je naišlo drugo vozilo i  na mjestu usmrtilo vozača.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika