23.08.2007. / 11:57

Autor: Martina Čizmić

TURIZAM

Hrvatska nominirana za nagradu World Travel Award

Hrvatska je nominirana u 10 kategorija za turističku nagradu World Travel Awards. To je nagrada koju putničke agencije po 14. put dodjeljuju najpoželjnijim turističkim destinacijama, a neslužbeno se naziva i turističkim Oscarom.

Dubrovnik je nominiran u kategoriji Europske vodeće cruise destinacije uz Amsterdam, Atenu, Cannes i Lisabon. Također je nominiran u kategoriji vodeće europske turističke destinacije.

Dalmacija je uvrštena u top-europske destinacije za ronjenje zajedno sa grčkim Santorinijem, francuskim St. Tropezom i španjolskom Costa del Sol.

Hotel Palace u Dubrovniku nominiran je u kategoriji vodeće europske resort destinacije za ronjenje te u kategoriji najboljeg hotela u Europi. Hotel Le Meridien Lav u Podstrani nominiran je u kategoriji Resort hotela.

I istra ima svoje predstavnike. Istra Hotel&Spa koji djeluje u sklopu hotela Maistra na Crvenom otoku kod Rovinja nominiran je u kategoriji najboljih europskih spa odredišta.

U kategoriji vodećih apartmana, nominirani su predsjednički apartmani u hotelu Palace u Dubrovniku i Regent Esplanade u Zagrebu. Web stranica www.croatia.hr nominirana je u kategoriji za vodeću turističku europsku web stranicu.

Kandidati se biraju temeljem glasovanja putničkih agenata iz više od 190 zemalja. Pobjednici će biti objavljeni na svečanoj dodjeli nagrada u New Yorku 17. rujna.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika