07.09.2007. / 15:21

Autor: Nina Tomljanović

ADMINISTRACIJA

MUP poslao više od 30.000 sms poruka o gotovim dokumentima

Dnevno se šalje oko tisuću sms poruka građanima o gotovim dokumentima, a u razdoblju od 20. srpnja do 1. rujna zaprimljeno je preko 35.000 zahtjeva za slanjem sms poruke po izradi osobnog dokumenta

Ministarstvo unutarnjih poslova (MUP) na svojim je internetskim stranicama izvijestilo da je od uvođenja slanja sms poruka građanima o izrađenim osobnim iskaznicama i putovnicama do sada poslano više od 30.000 poruka kojima ih se obavještava da mogu preuzeti gotovi dokument.

Dnevno se šalje oko tisuću sms poruka građanima o gotovim dokumentima, a u razdoblju od 20. srpnja do 1. rujna zaprimljeno je preko 35.000 zahtjeva za slanjem sms poruke po izradi osobnog dokumenta.

MUP napominje da se u 2008. godini očekuje istek valjanosti za oko 830.000 osobnih iskaznica i putovnica.

Stoga očekuju, a "prema sadašnjim pozitivnim reakcijama građana na ovakav način obavještavanja, da će se ovakvim načinom komunikacije pojednostaviti procedura izdavanja dokumenata te izbjeći nepotrebna čekanja i gužve na šalterima", navodi MUP na svojim internetskim stranicama.

Vezane vijesti

Potpisan Sporazum o uspostavi Centra za sigurni Internet

Potpisan Sporazum o uspostavi Centra za sigurni Internet

Sporazum o strateškom partnerstvu kojim je uspostavljen Centar za sigurniji Internet potpisan je danas u Ravnateljstvu policije Ministarstva… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika