14.09.2007. / 15:53

Autor: Marijana Zrinjski

SUĐENJE BIVŠEM DIPLOMATU

Čučićev odvjetnik napao medije

Danas je na Prekršajnom sudu u Petrinji nastavljeno suđenje bivšem hrvatskom diplomatu, Ljubomiru Čučiću za nasilje u obitelji, odnosno za izolaciju petogodišnje i sedmogodišnje kćeri kojima je onemogućio kontakt majkom i cijelom okolinom. Za isti se prekršaj sudi i njegovoj odnedavno bivšoj odvjetnici, i intimnoj prijateljici Nataši Pifar- Mihelić. Kao svjedok na suđenju danas se pojavila Marijana Pekas , Čučićeva bivša djevojka, a kako ona tvrdi i sadašnja, koja mu je pomogla skrivati djecu u stanu na zagrebačkim Srednjacima.

Čučić i Nataša Pifar-Mihelić mogu biti kažnjeni novčanom kaznom od tisuću do deset tisuća kuna ili sa 60 dana zatvora. Čučićev odvjetnik Mario Gerstner istaknuo je kako za presudu nema pravne osnove, da su mediji prenapuhali cijeli slučaj, a Čučića prikazali kao monstruma.

Inače, Čučiću danas u 17 sati istječe sedmodnevni pritvor. No, Državno odvjetništvo moglo bi zatražiti njegovo daljnje zadržavanje.

Vezane vijesti

Čačiću godinu i deset mjeseci zatvora uvjetno

Čačiću godinu i deset mjeseci zatvora uvjetno

Prvi potpredsjednik Radimir Čačić osuđen je na godinu i deset mjeseci zatvora s rokom kušnje od tri godine zbog prometne nesreće koju je skrivio u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika