20.09.2007. / 09:04

Autor: Nina Tomljanović

SLUČAJ MADDIE

Portugalski sudac odbio razgovarati s McCannovima

Osim uvjeta koje Gerry i Kate McCann moraju ispuniti, a to je obavijestiti vlast ukoliko odluče otići iz kuće u Rothleyu na više od pet dana, prema riječima javnog tužilaca novi uvjeti im nisu postavljeni

Jučer je portugalski tužilac koji vodi slučaj oko nestale Britanke Madeleine McCann (4) izjavio da ne kani ponovno razgovarati s njezinim roditeljima koji su nedavno proglašeni sumnjivima. "Budući da od ispitivanja 7. rujna nisu otkriveni novi elementi, nije predviđeno novo ispitivanje", kazao je javni tužilac Bilro Verao.

Osim uvjeta koje Gerry i Kate McCann moraju ispuniti, a to je obavijestiti vlast ukoliko odluče otići iz kuće u Rothleyu na više od pet dana, prema riječima javnog tužilaca novi uvjeti im nisu postavljeni. "Uvjeti se nisu promijenili i smatraju se adekvatnima u svjetlu elemenata do kojih je istraga stigla", rekao je Verao.

Još uvijek su svi smjerovi o nestanku četverogodišnjakinje otvoreni. Malena Maddie je nestala 3. svibnja u portugalskom ljetovalištu Praia da Luz.

Policija nestanak istražuje u raznim smjerovima, a istražena je i mogućnost da je Madeleine oteo pedofil.

Ovaj mjesec su portugalske vlasti službeno i roditelje nestale djevojčice proglasile osumnjičenicima i satima ih odvojeno ispitivale, ali nisu ih ni za što optužile.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika