21.09.2007. / 13:11

Autor: Ivanka Rade

TURISTIČKE DESTINACIJE

Atlas Airtours izdao čak tri nova kataloga

Katalog “Europski gradovi” sadrži najveću ponudu europskih metropola, koja uključuje uvijek atraktivne europske destinacije - čak 87 polazaka zrakoplovom za 22 europska grada, između ostalih London, Rim, Pariz, Barcelona, Stockholm, Amsterdam i Bruxelles

Turoperator Atlas Airtours, član adriatica.net Grupe, na tiskovnoj konferenciji održanoj 20. rujna u Zagrebu predstavio je čak tri nova kataloga. Među njima je novi katalog s ponudom dalekih putovanja za sezonu 2007./2008. u kojem domaćim putnicima nudi aranžmane za putovanja u neke od najtraženijih destinacija svijeta, katalog “Europski gradovi” koji sadrži najveću ponudu europskih metropola i uključuje uvijek atraktivne europske destinacije te novi katalog skijanja i zimskog odmora za sezonu 2007/2008. Katalog "Skijanje" predstavlja ponudu skijanja na čak 54 destinacije u Austriji, Italiji, Francuskoj, Sloveniji te Bosni i Hercegovini, s ukupno 128 hotela i 261 objektom.

Katalog “Daleka putovanja 2007/2008”Katalog "Daleka putovanja" donosi brojne atraktivne programe putovanja u više od 15 zemalja na četiri različita kontinenta. Radi se o organiziranim grupnim putovanjima, s polascima iz Zagreba. Izdvajaju se čak 3 različite ture za Kinu. Osim bogatom kulturnom baštinom i brojnim turističkim atrakcijama koje uključuju i jedan od novoproglašenih čuda svijeta - Veliki kineski zid, posjet Kini izvrsna je prilika, kažu u Atlas Airtoursu, da putnici dožive posebno predolimpijsko ozračje. Naime, upravo je Kina ponosni domaćin predstojećih Olimpijskih igara koje će se iduće godine održati u Pekingu. Za ljubitelje latinoameričke kulture, Atlas Airtours ima jedinstvenu ponudu na hrvatskom tržištu – program koji uključuje 6 zemalja Južne Amerike, pod nazivom Tajne zaboravljenih gradova, s garantiranim polaskom 15.10. 2007.g. Tura uključuje posjet Brazilu, Argentini, Paragvaju, Urugvaju, Boliviji i Peruu u trajanju od 17 dana.

Katalog “Europski gradovi”Katalog “Europski gradovi” sadrži najveću ponudu europskih metropola, koja uključuje uvijek atraktivne europske destinacije - čak 87 polazaka zrakoplovom za 22 europska grada, između ostalih London, Rim, Pariz, Barcelona, Stockholm, Amsterdam i Bruxelles. Putovanja su kreirana u trajanju od 3 do 6 dana, te na idealan način spajaju razgledavanje, odmor, provod i shopping. Ujedno, usluga najiskusnijih vodiča pruža vrijednost više, budući da putnicima osigurava kvalitetno razgledavanje gradova, kako bi putnici stekli najbolju sliku pojedine destinacije.

Katalog “Skijanje”

Katalog skijanja i zimskog odmora za sezonu 2007/2008 sadrži ponudu skijanja na čak 54 destinacije u Austriji, Italiji, Francuskoj, Sloveniji te Bosni i Hercegovini, s ukupno 128 hotela i 261 objektom. Specifičnost ponude Atlas Airtoursa čini 10 obiteljskih ski klubova koji traju u vrijeme školskih praznika, od 5. do 12.1., odnosno od 6. do 13.1. 2008. na odredištima Faak am See/Gerlitzen Alpe, Bad Kleinkirchheim/St. Oswald, Koralpe, Mallnitz, Zell am See/Kaprun, Pozza di Fassa, Madonna di Campiglio/Pinzolo, Val Thorens i Val di Fiemme, s organiziranom animacijom za djecu i odrasle, skijaškim kartama i organiziranim autobusnim prijevozom. Za sve one koji žele naučiti skijati ili usavršiti skijaške vještine, organizirane su škole skijanja za početnike i napredne skijaše, s međunarodno licenciranim učiteljima skijanja, u Pozza di Fassi, Val di Fiemmeu, u Gerlitzen Alpama, St. Lorenzenu, Bad Kleinkirchheimu, Mallnitzu, Zell am Seeu, St. Oswaldu, Koralpama i Madonni di Campiglio.

Vezane vijesti

14% više novozaposlenih u turizmu u odnosu na 2011.

14% više novozaposlenih u turizmu u odnosu na 2011.

Prema podatcima Hrvatskog zavoda za zapošljavanje od siječnja do svibnja ove godine broj novozaposlenih u turističkim djelatnostima činio je udio od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika