22.09.2007. / 16:03

Autor: Marko Biočina

SDP U KOPRIVNICI

Milanović oštro po HDZ-u

Nakon što je to HDZ učinio prije tjedan dana, danas je i SDP u Koprivnici održao predizborni skup. Središnji događaj skupa bio je govor stranačkog predsjednika Zorana Milanovića koji nije štedio političke predsjednike iz HDZ-a.

"Smatramo da je glas za HSP glas za HSP, glas za HNS glas za HNS, glas za HDZ glas za još četiri godine muljanja, korupcije, nepoštenja i manjka vizije, a glas za SDP glas za sve nas, za pokojnog Ivicu Račana i za one koji znaju voditi ovu zemlju pošteno i odgovorno", izjavio je Milanović, naglasivši kako „HDZ ljudima ne govori istinu i iz toga pokušava izvući političku dobit“.

Oštro je odbacio optužbe da SDP gospodarski program podsjeća na socijalizam, dok je premijerski kandidat Ljubo Jurčić upozorio kako se danas u Hrvatskoj razvija „kult nerada“.

„Nude se rješenja za bolji život bez rada, stvaraju se iluzije da se može bolje živjeti, a da se ne radi i to rasprodajom akumuliranog nacionalnog bogatstva i zaduženjem“, rekao je Jurčić, dok ga je Milanović podržao naglasivši kako "SDP pozdravlja prodaju dionica hrvatskim građanima i da se to potiče, ali ne da se stvara društvo iluzija".

Vezane vijesti

Vlast nije nenarodna već demokratska

Vlast nije nenarodna već demokratska

U Hrvatskoj nikada na vlasti nije bila nenarodna vlast, ma kako loša bila, već uvijek demokratska vlast koja ima izbornu legitimaciju, izjavio je na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika