01.10.2007. / 08:40

Autor: Jelena Badovinac

Extra zona

Jet-setterice Sanja Duggan i Sunčica Lalić postale majke

Sanja Duggan prošlog je tjedna rodila sina u Los Angelesu, a Sunčica Lalić u privatnoj klinici u Beču

Milijunašica i nepopravljiva jet-setterica Sanja Duggan rodila je u klinici u Los Angelesu sina teškog 2500 grama i to nakon trudova koji su trajali gotovo cijelu noć. Sanja Duggan i njezin tri godine stariji suprug, poduzetnik Frane Barbieri, još nisu odabrali ime za svoga prvog sina. Sanja i Frane oženili su se u siječnju ove godine nakon devet godina veze i to na pješčanoj plaži na Havajima. Njoj je to drugi brak, a njemu prvi. Njezin bivši suprug bio je američki biznismen Demian Duggan s kojim je živjela u Santa Barbari. Nakon prerane smrti Demiana Duggana Sanja je preuzela tvrtku Metropolis Media za oglašavanje na jumbo-plakatima te je kasnije prodala i zaradila 10 milijuna eura. Dvije godine poslije zaljubila se u Franu Barbierija čiji je otac Veljko osnivač ACI-jevih marina. Zbog njezine trudnoće, Sanja i Frane nisu ove godine došli u Hrvatsku na ljetovanje već su godišnji odmor proveli u svojoj vili u Los Angelesu. U novije vrijeme Hrvatice sve češće rađaju u inozemstvu pa je tako i bivša manekenka Sunčica Lalić prošli tjedan rodila sina Ariena u privatnoj bečkoj klinici Döbling.
"Kliniku smo pronašli na internetu gdje je proglašena jednom od najboljih u Austriji. Otišli smo na pregled kod prof. Christiana Kainza i nakon toga odlučili da će on dalje voditi Sunčičin porođaj. Prezadovoljni smo tretmanom ovdje. Sunčica gotovo nije ni osjetila porod. Rodila je doslovno s osmijehom na licu", kaže njezin nevjenčani suprug Dragan Jurilj koji je svih sedam dana proveo sa Sunčicom u apartmanu u klinici. "Dali smo mu ime Arien prema vilenjaku iz 'Gospodara prstenova', a ime mu u prijevodu znači očaravajući. Bio je težak 3400 grama i dugačak 52 cm", dodaje Jurilj.

Vezane vijesti

Shvatili su da ne mogu jedno bez drugoga

Shvatili su da ne mogu jedno bez drugoga

Bivši supružnici Sanja Duggan i Frane Barbieri ponovo su zajedno. Kako smo prošlog tjedna objavili, Frane i 29-godišnja voditeljica Vanja Halilović… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika