03.10.2007. / 08:39

Autor: Martina Čizmić

HT

Dionice na raspolaganju od sutra

Središnja depozitarna agencija izvjestila je da će dionice HT-a biti raspoložive na računima investitora već sutra. U najkraćem će mogućem roku svima biti dostavljene obavijesti o preknjižbi sa svim potrebnim podacima za upravljanje dionicama HT-a.

Središnja depozitarna agencija će na temelju ugovora sklopljenog sa Vladom sljedećih godinu dana voditi evidenciju o hrvatskim državljanima koji su dionice HT-a kupilli uz pravo prvenstva. Nakon isteka tog roka, svim građanima koji su zadržali dionice biti će preknjižene dopunske dionice.

Zbog očekivanog povećanja broja zahtjeva za registraciju, Agencija je uvela dodatni telefonski broj 01 46 07 445, uz broj pozivnog centra 01 46 07 300 na koji se mogu isključivo potvrđivati registracije s brokerskim društvima.

Građanima će višak uplaćenog novca vratiti u roku od sedam dana od dana zaključenja 12. listopada. Novac će biti doznačen na račune koje su naveli u obrascu Obvezujuće ponude.

Vezane vijesti

"Omogućavate daljnju tajkunizaciju poduzeća"

"Omogućavate daljnju tajkunizaciju poduzeća"

Saborska oporba usprotivila se danas izmjenama Zakona o upravljanju državnom imovinom koje predlaže Vlada, ističući kako se sustav radničkog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika