03.10.2007. / 13:30

Autor: Jelena Badovinac

Extra zona

Glumac Kristijan Ugrina očekuje treće dijete

Tamara Punda, supruga glumca Kristijana Ugrine, u četvtom je mjesecu trudnoće

Glumac Kristijan Ugrina i njegova druga supruga Tamara Punda uskoro će postati roditelji. Tridesetogodišnja Tamara, po zanimanju frizerka, u četvrtom je mjesecu trudnoće, a mladi bračni par, koji se vjenčao proljetos u Splitu, jako se veseli prinovi u svome domu.
"Zasad još ne znamo spol djeteta, ali nadam se da ćemo to ubrzo saznati jer sam nestrpljiva i zanima me hoće li biti dečko ili curica. Ja imam nekako osjećaj da će biti dečko. Trudnoća je zasad u redu i na svu sreću nisam imala mučnine prva tri mjeseca. Jako se veselimo djetetu i nadam se da će sve biti u redu do poroda", kaže Tamara koja još nije odlučila hoće li roditi u Zagrebu ili Splitu. Kristijanu će to biti treće dijete - iz prvog braka s glumicom Ksenijom Marinković ima dvoje djece, jedanaestogodišnjeg Kostu Kaija i desetogodišnju Koranu, koji su prvi saznali da će dobiti brata ili sestru.
"Ovo je dijete plod naše ljubavi i drago mi je što ću i treći put postati otac. Pomagat ću Tamari oko svega", kaže Kiki Ugrina koji je ovih dana jako zaposlen snimanjem nove HTV-ove sapunice "Dobre namjere" u kojoj tumači jednu od glavnih uloga.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika