Objavljeno u Nacionalu br. 621, 2007-10-08

Autor: Nacionalova redakcija

GAZETA

Isprika Croatia Airlinesa Jandrokoviću i Ljilji Vokić

Članovi HDZ-a bili su bijesni zato što stjuardesa nije prepoznala Gorana Jandrokovića

Gordan JandrokovićGordan Jandroković U srijedu, 3. listopada, putujući zrakoplovom Croatia Airlinesa iz Rima u Dubrovnik, HDZ-ovi prvaci, predsjednik saborskog Odbora za vanjsku politiku Gordan Jandroković i nekadašnja ministrica prosvjete Ljilja Vokić, svojim su ponašanjem prouzročili neugodnosti domaćici zrakoplova, doznao je Nacional od njihovih suputnika. S njima je putovao i šef hrvatskog parlamentarnog Odbora za NATO Krešimir Ćosić, koji se ponašao sasvim pristojno.

Dok su u zrakoplovu čekali polazak, domaćica je dijelila hrvatski dnevni tisak. Jandroković je sjedio u ekonomskoj klasi i tražio Večernji list, koji je namijenjen putnicima u business klasi, što mu je objasnila i domaćica zrakoplova, dok je za sve putnike na raspolaganju bio besplatni primjerak Jutarnjeg lista.

Jandroković je, uočljivo iznerviran, rekao domaćici da je on saborski zastupnik. Domaćica zrakoplova nije bila dužna prepoznati saborskog zastupnika a putnici se i inače služe svakakvim smicalicama, pa ga je šaljivo upitala: “A koga zastupate u Saboru?” U redu ispred Jandrokovića, koji pripada business klasi, sjedila je Ljilja Vokić, koja se obrušila na domaćicu zrakoplova, prigovorivši joj kako se to ponaša prema saborskom zastupniku.

Da pokažu svoju moć, bahato su odmah zvali direktora uprave Croatia Airlinesa Ivana Mišetića, a ovaj potom kapetana pilota, koji se zajedno s domaćicom zrakoplova morao ispričavati političkoj vrhuški HDZ-a.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika