09.10.2007. / 11:18

Autor: Maja Profuntar

Extra zona

Od ovog broja u Extri: Inspiracija - najbolji shopping vodič

U utorak, 9. listopada ženski magazin Extra dobio je pojačanje: Extra Inspiraciju, novi lifestyle prilog koji će izlaziti svaki tjedan.

Time čitateljice Extre dobivaju dva magazina u jednom, a u Inspiraciji će pronaći vodič kroz najnovije trendove u modi, kozmetici, gastronomiji i tehnologiji. Kao što i samo ime kaže, Inspiracija služi kako bi nadahnula i informirala, a pregršt noviteta čitateljicama će zasigurno olakšati odlazak u kupovinu, bilo da se radi o odabiru najnovijih cipela ili novog modela mobitela. Usto, najbrže čitateljice imat će priliku osvojiti neke od predmeta sa stranica Isnpiracije zahvaljujući SMS darivanju.
U prvom broju Inspiracija donosi nove modne trendove u poslovnom odijevanju. Najbolji izbor su neutralne boje poput sive i boje pijeska, začinjene uskim, strukiranim košuljama i efektnim, robusnim detaljima – remenima, satovima i nakitom. U rubrici Fokus pronađite odabir najljepših gležnjača iz domaćih trgovina, a kao trendy dodatak predlažemo velike torbe koje nadopunjuju vaš look od jutra do večeri. Blistave usne boje crvenog vina ovosezonski su make-up imperativ, a na stranicama Inspiracije naći ćete i izbor najnovijih jesenskih mirisa te noviteta u parfumerijama. Rubrika Zdravlje informira o najnovijim wellnessima, kozmetičkim tretmanima, fitness progmamima i zdravstvenim otkrićima. Razmišljate li o odmoru, u svakoj Inspiraciji predlažemo vam po jednu atraktivnu destinaciju. Testirali smo i najnoviji Citroënov monovolumen, C4 Picasso Exclusive 2.0 Hdi, a u rubrici Tehno pronađite najnovije modele mobitela, fotoaparata i ostalih gadgeta. Gastro-rubrika Menù donosi prikaz zagrebačkog restorana Sorriso, ukusan recept te zanimljive informacije o dragocjenom daru jeseni – tartufima.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika