09.10.2007. / 15:11

Autor: Martina Čizmić

SKIJANJE

Skijaški savez potpisao sponzorski ugovor sa Vipnetom

Hrvatski skijaški savez sklopio je trogodišnji ugovor o poslovno-sponzorskoj suradnji sa Vipnetom.

Time je Vipnet postao generalni sponzor Hrvatskih alpskih skijaških reprezentacija te muške i ženske utrke FIS Svjetskog kupa na Sljemenu u sljedeće tri sezone.

Na konferenciji za novinare uz direktora alpskih reprezentacija Vedrana Pavleka, prisustvovali su i Nika Fleiss, Ana Jelušić i Ivica Kostelić te predsjednik Hrvatskog skijaškog saveza Srećko Ferenčak.

Ocijenili su da je prva sezona "bez Janice Kostelić" bila uspješna. Istaknuli su da se kontinuirana ulaganja u nove generacije skijaša polako počinju vraćati kroz njihove uspjehe.

Vedran Pavlek, direktor alpskih reprezentacija i alpskog ski pool-a rekao je da je Hrvatskom skijaškom savezu i utrkama FIS Svjetskog kupa na Sljemenu potreban jak sponzor. "Skijanje je Hrvatskoj u proteklim godinama podarilo mnoštvo lijepih trenutaka i vrhunskih rezultata i siguran sam da će suradnja s Vipnetom, našim skijašima omogućiti da i u narednim godinama ostanu u samom vrhu svjetskog skijanja. Svi se zajedno veselimo njihovim novim pobjedama kao i FIS Svjetskom kupu na Sljemenu. U slijedeće tri godine osim utrke ženskog slaloma imati ćemo i utrku muškog slaloma te humanitarnu utrku skijaških legendi", najavio je Pavlek.

Vezane vijesti

VIPnet jedini ostvario rast u poslovima s državom

VIPnet jedini ostvario rast u poslovima s državom

Državne institucije i javna poduzeća lani su potrošili 128,3 milijuna kuna na nabavu telekom usluga, što je 45 posto manje u odnosu na 2010. HT -… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika