16.10.2007. / 09:25

Autor: Nina Tomljanović

TENZIJE NA PRISAVLJU

Sutlić: ''Ono što vidite rezultat je nereda u kući''

Ispada da HTV žutilom pokušava povisiti gledanost, a to im baš ne uspijeva jer je prošli tjedan RTL dva dana bio gledaniji od HTV-a

Vijećnici HRT-a jučer su oštro osudili program HTV-a otkad je vodstvo preuzela nova ekipa. Vijećnici su se ponajviše bunili gostovanjem Mamića i to u dvije emisije, piše Večernji list. Na tu temu mogli su se čuti uzvici poput: Koliko stoji sudjelovanje u ''Otvorenom''? Mamića treba bojkotirati! Ispada da HTV žutilom pokušava povisiti gledanost, a to im baš ne uspijeva jer je prošli tjedan RTL dva dana bio gledaniji od HTV-a.

Urednica Infiormativnog programa Hloverka Novak-Srzić uzvratila je da je ''Otvoreno'' s Mamićem bio ''apsolutno velik promašaj'' te da na HTV-u ne postoji trend žutila.

Glavni ravnatelj HTV-a Vanja Sutlić je naglasio da sve ono što je na Hrvatskoj televiziji loše, da kane promijeniti. ''Program koji sad imamo dijelom smo skrpali i u hodu ispravljamo neke stvari. Ono što kritizirate rezultat je nereda u kući. Neki urednici emisija ponašaju se kao glavni urednici pa se ne zna što oni u emisijama uopće imaju. U tri godine nije održan sastanak informativne redakcije'', kaže Sutlić.

Vezane vijesti

HRT je već godinama u krizi

HRT je već godinama u krizi

HRT se već godinama nalazi u upravljačkoj, financijskoj i programskoj krizi te stoga treba mijenjati važeći zakon kako bi se raspodijelile ovlasti… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika