16.10.2007. / 09:50

Autor: Marijana Zrinjski

INTERAKTIVNI CD

Svijet nekretnina i interijera

Ovaj CD koji već tradicionalno svakih šest mjeseci izlazi uz Nacional, za razliku od prijašnjih ima i neke novine

«Svijet nekretnina & interijera», naziv je petog, interaktivnog CD-a tvrtki Bujas&Sin i Pivot, u kojem ćete jednostavno i brzo pronaći sve potrebne podatke za kupnju i kompletno uređenje Vašeg doma ili poslovnog prostora, a koji će uz tjednik Nacional, 11. prosinca izići kao poklon čitateljima u 70 000 primjeraka.

Svatko tko namjerava kupiti stan, kuću ili vikendicu nalazi se pred hrpom obaveza koje oduzimaju puno vremena i energije. Osim obilaženja banaka, preispitivanja uvjeta raznoraznih kredita, traženja dobre agencije za nekretnine i prave lokacije, treba pronaći sve potrebno za uređenje interijera. Budući da će na ovom multimedijalnom katalogu svoje ponude i proizvode prezentirati sto vodećih hrvatskih agencija, investitora, graditeljskih tvrtki i firmi za opremanje i uređenje interijera, ovaj CD idealan je način da se kupovanja i opremanja stambenog prostora odradi na elegantan način «iz fotelje».

Direktor tvrtke Bujas&Sin, idejni kreator CD-a, Hrvoje Bujas, objasnio je da će na CD-u postojati mogućnost izračuna kredita najboljih hrvatskih banaka, točnije, svatko će moći odabrati najbolji način plaćanja ovisno o svojim mogućnostima. Osim financijskih rješenja za kupnju nekretnina, CD nudi najnovije nekretnine, proizvoda i usluge sa slikom, opisom, cijenom, mjestom i uvjetima kupnje. Biti će predstavljeni najnoviji stanovi i poslovni prostori u Zagrebu, Splitu itd. kao i primjerice vikendice na moru, Lici ili u planinama.

«CD je namijenjen svima koji traže nove informacije za kupnju i opremanje svog doma ili poslovnog prostora. Na CD u svoj prezenterski prostor mogu dobiti samo najbolje agencije za nekretnine, najveće banke, vodeći investitori i najkvalitetniji proizvođači i trgovci namještajem, naime, na CD u imamo mjesta samo za 100 najboljih , uostalom, to kupci u hrvatskoj i zaslužuju », tvrdi Bujas.

CD je dio iznimno povoljnog i efektnog 3 u 1 paketa koji se nudi tvrtkama, a uz navedeni CD, svoje nekretnine, proizvode i usluge predstavit će i preko specijaliziranog web portala www.nekretnine2.com čak do 1 godine besplatno, kao i preko tražilice nekretnina - www.gohome.hr koja u ovom momentu pretražuje praktički sve nekretnine na hrvatskom web prostoru – njih preko 108 000, s preko 20 000 dnevnih upita, te je ujedno i startno mjesto za kupnju nekretnine u RH. Dovoljno je upisati primjerice, «stan u Zagrebu do 60 kvadrata do 100 000 €» i pomoću tražilice ispisat će se svi takvi koji se upravo nalaze na hrvatskom web tržištu.

Ovaj CD koji već tradicionalno svakih šest mjeseci izlazi uz Nacional, za razliku od prijašnjih ima i neke novine. Prva je mogućnost objavljivanja video reportaža nekretnina u novogradnji i proizvoda na akciji koji će se prikazivati u gornjem desnom kutu prezentacije, drugi je vidno poboljšanje sustava traženja nekretnina, proizvoda i usluga .

Vezane vijesti

Državno odvjetništvo povuklo tužbu protiv tvrtke iz sastava varaždinskoga...

Državno odvjetništvo povuklo tužbu protiv tvrtke iz sastava varaždinskoga Coninga

Varaždinsko Županijsko državno odvjetništvo povuklo je u ime države tužbe protiv Varteksa i tvrtke Congame, članice Coning grupe, radi utvrđivanja… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika