29.10.2007. / 09:16

Autor: Marko Biočina

MIŠLJENJE STRUČNJAKA

"Toše je trebao sjediti na stražnjem sjedištu"

Od tragične smrti makedonskog pjevača Tošea Proeskog prošla su gotovo dva tjedna, ali on ne silazi sa naslovnica makedonskih medija. Dok Vest donosi šokantnu priču o tome kako Toše u trenutku smrti nije imao zdravstveno i mirovinsko osiguranje te kako se njegova menadžerica Ljiljana Petrović pokušava okoristiti na njegovoj smrti, tražeći oprost duga od oko 180 tisuća eura, Kanal5 donosi mišljenje stručnjaka koji tvrdi: "Toše je poginuo jer nisu poštivani standardi osiguranja VIP osobe".

"Toše Proeski nije smio upravljati Touaregom na putu za Zagreb, već je trebao sjediti na zadnjem sjedištu. Džipom je trebao upravljati profesionalni vozač, a ne njegov prijatelj, i pred njima se trebalo kretati vozilo prethodnica. Ni jedan od tih profesionalnih standarda osiguranja VIP osobe nije bio ispoštovan u trenutku kada se dogodila kobna nesreća kraj Nove Gradiške. Stručnjaci tvrde da je u ovom slučaju u potpunosti zanemarena Tošina sigurnost", objavio je makedonski Kanal5, a prenosi Index.hr.

Vezane vijesti

'Bandić ne poštuje zakon'

'Bandić ne poštuje zakon'

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Davor Bernardić optužio je danas zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića da krši zakon jer je odobrio,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika