29.10.2007. / 13:21

Autor: Nina Tomljanović

IZRAEL

Olmert boluje od raka prostate

Jedan od Olmertovih liječnika Yaacoc Ramon rekao je kako izraelski premijer ima "ograničeno" kancerozno uvećanje koje ne predstavlja kratkoročnu opasnost

Ehud Olmert (62), izraelski premijer objavio je da boluje od raka prostate, te da će biti podvrgnut operacijskom zahvatu. Napomenuo je da bolest nije opasna po život pa će nastaviti s obavljanjem premijerske dužnosti. "U potpunosti ću biti sposoban obavljati svoje dužnosti prije i poslije medicinskog tretmana. Liječnici su mi rekli da bi se mogao u potpunosti oporaviti", kazao je Olmert.

Jedan od njegovih liječnika Yaacoc Ramon rekao je kako Olmert ima "ograničeno" kancerozno uvećanje koje ne predstavlja kratkoročnu opasnost. On je kazao kako se na liječenje bez rizika može pričekati nekoliko mjeseci.

Za Olmerovu bolest saznalo se u vrlo osjetljivo vrijeme, samo nekoliko tjedana uoči međunarodne mirovne konferencije za Bliski istok pod okriljem SAD-a.

Vezane vijesti

Markač uspješno operiran

Markač uspješno operiran

General Mladen Markač, optužen na 18 godina zatvora za zločine u Oluji i nakon nje, uspješno je krajem svibnja operiran na kardiovakularnom odjelu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika