02.08.2002. / 00:00

Autor: Nacionalova redakcija

SAD – TV

SHEEN ŽALOSTAN ZBOG ODLASKA LOWEA

LOS ANGELES: Martin Sheen, glavni glumac superuspješne američke televizijske serije “West Wing”, u kojoj igra američkog predsjednika Josiaha Bartleta, izjavio je da je jako žalostan što jedan od njegovih najbližih kolega u seriji Rob Lowe uskoro napušta seriju. Da bude žalostan ima i jedan osobni razlog, jer je on sa Loweom i privatno vrlo blizak. On je izjavio:

“Sve mi to teško pada, jer smo Rob i ja već dugi niz godina vrlo bliski. Znam ga još iz vremena dok je bio dijete, on je odrastao s mojom obitelji, a ja sam mu dugi niz godina bio poput strica. Uz to posljednje tri godine zajedno smo igrali u ovoj seriji, što nas je još više zbližilo.”

O razlozima Loweova odlaska Sheen ne želi javno govoriti, iako zna da je problem u Loweovom honoraru. Lowe je tražio da mu producenti povećaju dosadašnji honorar od 75.000 dolara po epizodi, koji ima od početka serije, ali su oni to odbili, iako su svim drugim glavnim glumcima povećali honorare, a Sheenu čak ga i učetverostručili pa on sada dobiva 300.000 dolara po epizodi. Lowe će nastupiti još u 16 epizoda, te ne iz serije otići u ožujku. On ima dosta novih ponuda.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika