12.11.2007. / 21:08

Autor: Nina Tomljanović

PREDIZBORNA KAMPANJA

Niko Kovač o nastupima za HDZ

U večerašnjoj emisiji 10 do 8, na Novoj TV, gostovao je kapetan Hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač. Tema emisije bila je njegovo pojavljivanje u HDZ-ovom predizbornom spotu u kojem kapetan hrvatske nogometne reprezentacije poziva građane da glasuju za HDZ, kako se njemu i drugim Hrvatima u dijaspori ne bi zabranilo glasovanje na izborima u Hrvatskoj.

Napomenuo je kako nije učlanjen niti u jednu stranku te da je sudjelovanje u spotu njegova osobna odluka i da se u njemu pojavljuje u civilu. "Svatko ima pravo reći svoje mišljenje, pa sam i ja tako napravio", kaže Niko Kovač. Osim spota, Niko Kovač se pojavljuje i u nogometnom dresu na plakatima HDZ-a, što je prokomentirao riječima da je slika uzeta iz arhive bez njegova znanja. Voditeljica emisije, Mirjana Hrga, spomenula je i kako Kovač plaća poreze u Njemačkoj, a Kovač je dodao kako ima samo Hrvatsku putovnicu te da nema pravo glasovati na izborima u Njemačkoj.

U kratkom intervjuu nisu se dotakli premija koje vrhunski nogometaši dobivaju za svoje nastupe, ovisno o njihovom plasmanu, što je osim vlastite promocije u sportu kojim se bave kao profesionalci sigurno jedna od većih motivacija za nastup u državnoj reprezentaciji. Isto tako, ostalo je nepoznato koliko je novaca Niko Kovač dobio za snimanje ovog spota.

Vezane vijesti

Njemačka odlučuje o grčkoj budućnosti

Njemačka odlučuje o grčkoj budućnosti

Svijet je u ponedjeljak odahnuo nakon što su na izborima u Grčkoj dan ranije pobijedili pristaše štednje, no tisak upozorava da je svjetsko… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika