15.11.2007. / 14:09

Autor: Marijana Zrinjski

SDP-HDZ

Milanović: "Ovih dana bit ćemo obzirni prema Sanaderu"

Komentirajući uključivanje sportaša u predizbornu kampanju, rekao je da nije sigurna da "mnogi sportaši zadnjih godina jako dobro razumiju hrvatsko društvo, jer nisu dio njega"

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović rekao je danas da će on i SDP u sljedećim danima biti obzirni prema Ivi Sanaderu te da je SDP Sanaderu poslao telegram sućuti u povodu smrti njegova oca.

Osvrnuo se i na skup hrvatskih ekonomista u Opatiji i izjave predsjednika Mesića i premijera Sanadera. "Uz dužno poštovanje prema predsjedniku Mesiću, on ipak nije kandidat u ovim izborima i nema svoj program za izbore, pa bih radije govorio o programu SDP-a".

Logično je, kazao je, da premijer Sanader brani navodne rezultate svoje Vlade, no činjenice govore drukčije. "Ova zemlja nije na rubu propasti, niti je to itko rekao, ali da su određeni trendovi negativni i da se određenim procesima ne upravlja, već se dopušta da stvari idu svojim tokom, to je činjenica. Obično kažu da je put do pakla popločen najboljim namjerama. A Hrvatska se sve više zadužuje i ono što se proizvodi neće biti dovoljno da se pokriju dugovi", rekao je.

Komentirajući uključivanje sportaša u predizbornu kampanju, rekao je da nije sigurna da "mnogi sportaši zadnjih godina jako dobro razumiju hrvatsko društvo, jer nisu dio njega". "Neki od njih novac čuvaju u Monte Carlu, voze super skupe aute Zagrebom i Splitom s registracijom tog monegaškog grada, a poreze ne plaćaju nigdje. Ako smatraju da je to u redu, samo nek se angažiraju ", izjavio je Milanović.

Vezane vijesti

Vlast nije nenarodna već demokratska

Vlast nije nenarodna već demokratska

U Hrvatskoj nikada na vlasti nije bila nenarodna vlast, ma kako loša bila, već uvijek demokratska vlast koja ima izbornu legitimaciju, izjavio je na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika