16.11.2007. / 15:40

Autor: Martina Čizmić

AUTO PEBA DONIRAO AUTOMOBIL

Ispunjena želja malog Antonija Stapića

Nakon reportaže u emisiji Latinica, koje se bavila temom, ljudi koji žive na rubu egzistencije, gospodin Anto Stapić nije ni sanjao da će nekoliko dana kasnije primiti poziv iz Zagreba i saznati da mu je ispunjena dugogodišnja želja.

Gospodin Anto posjeduje mali obrt koji se bavi obradom drva za ogrjev te kako sam kaže, u dobrim mjesecima zaradi oko pet tisuća kuna, što sa ženinom naknadom jednostavno nije dovoljno. Zbog lošijeg socijalnog statusa nisu bili u situaciji nabaviti automobil.

Potreseni reportažom o želji malog Antonija koji je umjesto igračke ili računala zaželio automobil za svog oca, za direktora tvrtke Auto Peba bilo je dovoljno da donese odluku i pomogne obitelji donirajući automobil Citroen u trajno vlasništvo.

"Nakon što sam vidio u kakvim uvjetima živi obitelj Stapić odlučio sam poduzeti nešto. Odlučili smo pokloniti automobil te na taj način olakšati život obitelji", rekao je gospodin Babić.

Obitelj Stapić tako je u ponedjeljak primila ključeve novog Citroen Saxa.

Vezane vijesti

Obiteljski automobil sa sportskom dušom

Obiteljski automobil sa sportskom dušom

Dio čitatelja sigurno se sjeća putovanja na more po ljetnim vrućinama u već kultnim Renault „četvorkama“. Klima uređaja nije bilo, a u auto se jedva… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika