20.11.2007. / 09:36

Autor: Melisa Skender

Extra zona

Zaharina biološka majka neće oduzeti dijete Angelini Jolie

Majka malene Zahare koju je 2005. godine usvojila Angelina Jolie opovrgava napise u medijima da se protivila usvojenju i tvrdi da nikada nije rekla kako kćerku želi nazad: «Mislim da je moja kćerka vrlo sretna jer odrasta u obitelji slavne glumice. Želim im objema svu sreću koju su zaslužile».

Mentwabe Dawit, Zaharina biološka majka, živi u Awasi u Etiopiji gdje su je i pronašli novinari koji su prvi objavili vijest o tome kako je Zaharina biološka majka živa te stoga usvojenje ne može biti legalno. Naime, kad je Angelina Jolie usvajala danas dvogodišnju djevojčicu iz Etiopije u formularima je pisalo kako je Zaharina majka preminula.

Do cijele je zabune došlo zato što je Zaharina baka na sudu u Adis Abebi tvrdila kako je Mentwabe mrtva. Mentwabe je uistinu bila nestala pet mjeseci nakon što je rodila djevojčicu jer, kako kaže, nije ju imala čime prehranjivati: «Odlučila sam kako je bolje pobjeći nego ju bespomoćno gledati kako umire». Zaharina je baka tražila svoju kćer mjesecima no kako ju nije uspjela pronaći zaključila je kako mora da je u međuvremenu umrla i odlučila se svoju unuku dati na posvajanje.

Vezane vijesti

Angelina Jolie promaknuta za posebnu izaslanicu UN-a

Angelina Jolie promaknuta za posebnu izaslanicu UN-a

Američka glumica Angelina Jolie, veleposlanica dobre volje Visokog povjereništva UN-a za izbjeglice, promaknuta je za posebnu izaslanicu njegova šefa… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika