23.11.2007. / 09:36

Autor: Nina Tomljanović

AFERA MADDIE

Monteiro: McCannovi sami odlučili o sudbini malene Maddie

Monteiro smatra da je medijska kampanja koju su Kate i Gerry McCann osmislili kako bi pronašli svoju kćer vjerojatno presudila o sudbini Madeleine

Fernando Jose Pinto Monteiro, vodeći portugalski advokat je izjavio kako su roditelji nestale Maddie McCann upornom i intenzivnom medijskom kampanjom odlučili o sudbini svoje kćeri. Prema njegovom mišljenju, bezbroj apela i slika malene Maddie vjerojatno su natjerale otmičara da ubije nestalu dvjevojčicu.

Monteiro smatra da je medijska kampanja koju su Kate i Gerry McCann osmislili kako bi pronašli svoju kćer vjerojatno presudila o sudbini Madeleine. "Veće su šanse da je djevojčica mrtva nego živa. Zar bi otmičar nakon svih apela i slika Madeleine još uvijek hodao uokolo s djevojčicom i riskirao da ga uhvate? Madeleine je postala najpoznatije nestalo dijete, prirodno je da će je ubiti", rekao je advokat Monteira.

Dodao je kako je ovo bio najskuplji slučaj u povijesti portugalske policije te da on nije nikada znao hoće li itko biti uhapšen niti da li će se slučaj riješiti.

Portugalska policija također je kritizirala odluku McCannovih da slike male Britanke stave u medije jer je prema njihovom mišljenju to moglo natjerati otmičara da ubije dijete.
Ipak, McCannovi su naglasili da bi najveća noćna mora za njih bila da se slučaj nikako ni ne riješi.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika