27.11.2007. / 10:18

Autor: Marijana Zrinjski

RIJEKA

Kolinda Grabar Kitarović možda postane gradonačelnica Rijeke

Kolinda Grabar-Kitarović, ministrica vanjskih poslova i europskih integracija u trenutno tehničkoj Vladi Ive Sanadera i kandidatkinja na listi HDZ-a u 8. izbornoj jedinici koja nije uspjela izboriti saborski mandat, spominje se kao najizglednija kandidatkinja za riječku gradonačelnicu na lokalnim izborima 2009. godine, kada će se, prvi put, ta funkcija birati neizravno. Njoj takav plan, čini se, nije mrzak.

"Iako ja osobno nikada nisam rekla takvo što, najveća je radost da je to inicijativa koja dolazi od samih građana", kazala je ministrica i dodaje da još ne zna hoće li se kandidirati.

Riječani su Kolindu Grabar-Kitarović na nedavnom predizbornom skupu HDZ-a uz nagradili velikim pljeskom, čak većim nego što su dali legendarnom rukometnom treneru Lini Červaru.

Prvi čovjek županijskog HDZ-a Gari Cappelli komentirajući kandidaturu Kolinde Grabar Kitarović za riječku gradonačelnicu, kazao je da bi se ona vrlo dobro mogla suprotstaviti postojećoj garnituri SDP-a.

Vezane vijesti

Privatizacija 3. maja do 22. lipnja ili krećemo u akciju

Privatizacija 3. maja do 22. lipnja ili krećemo u akciju

Predsjednik Sindikata metalaca Hrvatske – Industrijskog sindikata (SMH-IS) Vedran Dragičević izjavio je danas da će taj sindikat, ne učini li vlada… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika