27.11.2007. / 17:48

Autor: Katarina Zorić

ZAGREB

Pucnjava na benzinskoj postaji

Policija je pokušala uhvatiti dvojicu muškaraca oko 14 sati, no dvojac se kod benzinske postaje u Bukovačkoj ulici, u blizini uvijek prometnog križanja s Maksimirskom, odlučio oduprijeti uhićenju te je napao policajce od kojih je jedan uzvratio hicima iz pištolja

Danas poslijepodne kod križanja Bukovačke i Maksimirske ulice u Zagrebu dogodio se oružani obračun policije i dvojice bjegunaca, od kojih je jedan ranjen, izvijestila je zagrebačka policija.

Policija je pokušala uhvatiti dvojicu muškaraca oko 14 sati, no dvojac se kod benzinske postaje u Bukovačkoj ulici, u blizini uvijek prometnog križanja s Maksimirskom, odlučio oduprijeti uhićenju te je napao policajce od kojih je jedan uzvratio hicima iz pištolja.

Policajci su jednog bjegunca ranili, a drugoga uhvatili.

Ranjeni muškarac prevezen je u KBC Zagreb, a u obračunu nitko od policajaca nije ozlijeđen.

U policiji se za sada nisu mogle dobiti informacije o identitetu dvojice muškaraca i pojedinostima obračuna, a za sada je nepoznato i zbog čega je policija organizirala potjeru, odnosno zbog kojeg kaznenog djela su bjegunci traženi.

Neslužbeno se doznaje da je ranjeni bjegunac Zoran Petrović, rođen 1976. godine.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika