29.11.2007. / 18:18

Autor: Katarina Zorić

SPLIT

Primorac: "Nova vlada bit će poznata kroz dva dana"

Primorac je izjavio kako je pitanje odabira mandatara za sastavljanje nove Vlade obično tehničko pitanje te kako će ta pozicija sigurno pripasti HDZ-u...

"Nova HDZ-ova vlada bit će poznata u ova dana", izjavio je to danas u programu Radio Splita donedavni ministar prosvjete, obrazovanja i športa te nositelj HDZ-ove liste u 11. izbornoj jedinici Dragan Primorac.

Primorac je izjavio kako je pitanje odabira mandatara za sastavljanje nove Vlade obično tehničko pitanje te kako će ta pozicija sigurno pripasti HDZ-u.

Podsjetivši da je kao nositelj liste za dijasporu obišao svako mjesto u BiH gdje žive Hrvati, Primorac je izrazio zadovoljstvo rekordnim odazivom birača u Bosni i Hercegovini.

Također je podsjetio da je u njegovu mandatu značajno povećan i broj studenata, ali i proračunska svota koja se izdvaja za znanost i visoko školstvo.

Govoreći o formiranju nove vlasti, Primorac je naglasio da mu nije bitno koju će funkciju obavljati u iduće četiri godine.

Vezane vijesti

Njemačka odlučuje o grčkoj budućnosti

Njemačka odlučuje o grčkoj budućnosti

Svijet je u ponedjeljak odahnuo nakon što su na izborima u Grčkoj dan ranije pobijedili pristaše štednje, no tisak upozorava da je svjetsko… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika