Objavljeno u Nacionalu br. 629, 2007-12-03

Autor: Ante Mihić

Čokolade Valrhona zbog svog sastava imaju dugotrajan intenzivni okus i aromu. Čokolada Ampamakia sa 64 posto kakaa ističe se bogatim i kiselkastim okusom voća. Nastala je od zrna kakaa s odabranih plantaža Madagaskara te svojim istančanim okusom svakodnevno osvaja sladokusce u više od 40 zemalja svijeta. Jednaka se pažnja pridaje odabiru najboljih zrna kakaa s plantaža iz cijeloga svijeta, kao i samom procesu proizvodnje.

Cijena: 62,99 kuna;
Informacije: Deliiicije u Teslinoj 7 u Zagrebu

Vezane vijesti

Mars povećava udio certificiranog kakaa u svojoj proizvodnji

Mars povećava udio certificiranog kakaa u svojoj proizvodnji

Kompanija Mars, jedan od vodećih svjetskih proizvođača čokolade objavljuje da je u samo tri godine postigao značajan napredak u ispunjavanju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika