07.12.2007. / 09:05

Autor: Marko Biočina

PREGOVORI

Milanović: "Tko se zadnji smije, najslađe se smije"

Pregovori SDP-a i HSU-a nastavit će se danas. Delegacije bi trebale biti u istom sastavu kao i jučer, što znači da će ispred umirovljenika pregovarati Vladimir Jordan i Silvano Hrelja, a u ime SDP-a Slavko Linić, Ljubo Jurčić i Zoran Milanović.

U SDP-u smatraju kako je njihov gospodarski program vrlo sličan umirovljeničkom, te kako bi to mogao biti ključan adut u za dobijanje podrške jednog HSU-ovog saborskog zastupnika. Također, SDP je spreman Jordanu i Hrelji obećati kako će u budućnosti programi za umirovljenike biti jasno odijeljeni od programa za socijalu, što je i bio jedan od glavnih HSU-ovih zahtjeva.

Iako predstavnici umirovljenika nakon jučerašnjeg sastanka nisu željeli ništa otkriti, predsjednik SDP-a Zoran Milanović je bio dobro raspoložen.

„Ne govori li vam dovoljno moj osmijeh“, odgovorio je Milanović okupljenim novinarima na pitanje kako napreduju pregovori. Kada su mu novinari replicirali da sličan osmjeh ima i Ivo Sanader Milanović je rekao: „Smiješak je kao genom. Jedinstven. Ne može se kopirati. Tko se zadnji smije, najslađe se smije.“

Vezane vijesti

Vlast nije nenarodna već demokratska

Vlast nije nenarodna već demokratska

U Hrvatskoj nikada na vlasti nije bila nenarodna vlast, ma kako loša bila, već uvijek demokratska vlast koja ima izbornu legitimaciju, izjavio je na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika