10.12.2007. / 08:21

Autor: Martina Čizmić

IZBORI 2007.

DIP: Nema promjene izbornih rezultata

Na ponovljenim izborima za Sabor na pet biračkih mjesta, prema privremenim i neslužbenim rezultatima, nije došlo do promjene u odnosu na privremene i neslužbene rezultate od 28. studenoga.

Izbori su pronovljeni na dva biračka mjesta u Zadru, u Općini Draž na jednom biračkom mjestu za izbor kandidata mađarske nacionalne manjine, u Općini Negoslavci na jednom biračkom mjestu za izbor zastupnika srpske nacionalne manjine te u općini Mursko Središće na jednom biračkom mjestu za izbor zastupnika kandidata austrijske, bugarske, njemačke, poljske, romske, rumunjske, rusinske, ruske, turske, ukrajinske, vlaške i židovske nacionalne manjine.

Ponovljeni izbori potvrdili su mandat Nazifa Memedija, kandidata austrijske, bugarske, njemačke, poljske, romske, rumunjske, rusinske, ruske, turske, ukrajinske, vlaške i židovske nacionalne manjine, te mandat Deneša Šoje kao predstavnika mađarske nacionalne manjine.

Vezane vijesti

Njemačka odlučuje o grčkoj budućnosti

Njemačka odlučuje o grčkoj budućnosti

Svijet je u ponedjeljak odahnuo nakon što su na izborima u Grčkoj dan ranije pobijedili pristaše štednje, no tisak upozorava da je svjetsko… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika