13.12.2007. / 09:29

Autor: Nina Tomljanović

PREDSJEDNIČKI IZBORI

Medvedev preko svojih rođaka kupuje nekretnine u Crnoj Gori

Riječ je o tvrtki Euroland koja je prošle godine od srbijanskog nogometnog reprezentativca Mateja Kežmana kupila zemljište veličine 2500 četvornih metara u Kotoru

Ruski predsjednički kandidat na ovogodišnjim izborima, Dmitrij Medvedev povezan je s tvrtkom koja na crnogorskom primorju posjeduje brojne nekretnine, pišu crnogorski mediji.

Riječ je o tvrtki Euroland koja je prošle godine od srbijanskog nogometnog reprezentativca Mateja Kežmana kupila zemljište veličine 2500 četvornih metara u Kotoru, a ljetos je također zemljište kupila od jedne tvrtke iz Kikinde koja ima radničko odmaralište u Njivicama, na samoj obali, s pješčanom plažom.

Prema pisanju crnogorskih medija, objekt u Njivicama ima oko 400 četvornih metara i u neposrednoj je blizini nekadašnje ''savezne vile', objekta koji je svojedobno služio za odmor saveznih, a sada crnogorskih dužnosnika.

Bliski rođaci najvjerojatnijeg predsjednika Rusije, Evgenij i Artem Medvedev vlasnici su ove iznimno jake tvrtke Eurolend, koja se bavi financijskim poduzetništvom.

Vezane vijesti

Mesić: Neizravno sam pomogao Karamarku

Mesić: Neizravno sam pomogao Karamarku

Bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić gostovao je u emisiji '60 minuta' televizije 24sata i govorio o svom odnosu s novim predsjednikom HDZ-a… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika