14.12.2007. / 13:31

Autor: Katarina Zorić

KONZULTACIJE

Mesić zna koga će podržati HDSSB, a javnost će još pričekati

Javnost neće doznati odluku HDSSB-a sve do konstituirajuće sjednice Hrvatskoga sabora, rekao je Šišljagić ističući da za njihove birače ipak neće biti nikakvih iznenađenja…

Predsjednik Stjepan Mesić zna kome će HDSSB dati povjerenje za sastavljanje vlade, ali javnost će na tu informaciju još morati pričekati, rekao je danas predsjednik Hrvatskog demokratskog saveza Slavonije i Baranje Vladimir Šišljagić nakon konzultacija u Uredu Predsjednika.

Kako pojašnjava Šišljagić, s informacijom ne izlaze u javnost jer ne žele da njihova odluka utječe na sudski proces protiv Branimira Glavaša, utemeljitelja HDSSB-a.

"Ne želimo da se naša odluka reflektira na politički montirani proces protiv Branimira Glavaša", rekao je Šišljagić

Javnost neće doznati odluku HDSSB-a sve do konstituirajuće sjednice Hrvatskoga sabora, rekao je Šišljagić ističući da za njihove birače ipak neće biti nikakvih iznenađenja.

"Naši birači znaju naša stajališta iz predizborne kampanje", rekao je Šišljagić naglasivši da HDSSB neće koalirati ni s HDZ-om ni sa SDP-om, a da će se u Saboru prije svega zalagati za razvoj Slavonije i Baranje, regionalizaciju i fiskalnu decentralizaciju, ujednačeni razvoj svih regija, te reformu pravosuđa i poljoprivrede.

Šišljagić je istaknuo da će HDSSB inzistirati upravo na tim stvarima neovisno o tome tko će sastaviti vladu.

Vezane vijesti

U Glavaševom naručju

U Glavaševom naručju

Predsjednik HDSSB-a Vladimir Šišljagić izvijestio je danas u Osijeku kako je stranci pristupilo 24 člana HDZ-a, među kojima su četiri dosadašnja… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika