18.12.2007. / 09:21

Autor: Nina Tomljanović

OPĆINSKI SUD U KARLOVCU

Nastavlja se suđenje Hrvoju Žužiću

Sutkinja Elma Kaleb-Mamić danas bi trebala saslušati posljednjeg svjedoka Žužićeva suvozača u BMW-u, Hrvoja Ivankovića koji se već tri puta nije odazvao sudu

Na karlovačkom Općinskom sudu nastavlja se suđenje 23-godišnjem Hrvoju Žužiću, sinu vlasnika Soliduma koji je okrivljen za izazivanje prometne nesreće sa smrtnom posljedicom, te je ponovo suđenje najavljeno za 18. prosinca.

Sutkinja Elma Kaleb-Mamić danas bi trebala saslušati posljednjeg svjedoka Žužićeva suvozača u BMW-u, Hrvoja Ivankovića koji se već tri puta nije odazvao sudu.

Podsjetimo, optužnica Žužića tereti za izazivanje prometne nesreće sa smrtnom posljedicom za što je propisana zatvorska kazna od jedne do deset godina zatvora. Naime, optužen je da se 1. kolovoza u Velikoj Gorici, s najmanje 2,15 promila alkohola u krvi i nedopuštenom brzinom od 111 kilometara na sat, "BMW-om 745" zabio u stražnji dio automobila u kojem je poginula putnica Ružica Pavić, dok je 22-godišnjem vozaču Hrvoju Matijašiću teško ozlijeđena kičma, zbog čega su mu djelomično oduzeti udovi.

Vezane vijesti

Čačiću godinu i deset mjeseci zatvora uvjetno

Čačiću godinu i deset mjeseci zatvora uvjetno

Prvi potpredsjednik Radimir Čačić osuđen je na godinu i deset mjeseci zatvora s rokom kušnje od tri godine zbog prometne nesreće koju je skrivio u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika